Holivudska glumica Alis Evans nikako ne može da preboli izdaju supruga Joana Grifida sa kojim je usred brakorazvodne parnice. Ona ističe da ju je sada, još uvek zakoniti suprug optužio za nasilje u porodici.

Prošle nedelje Joan je tražio da se za njegovu bivšu produži zabrana priliska, a u pokušaju da proces privede kraju on je angažovao moćnog brakorazvadnog advoka En Kili, koja je zastupala i Breda Pita u procesu protiv Anđeline Džoli

"Moj advokati mi je rekao da ću dobiti trajnu zabranu priliska što je odvratno kada pomislite na sve žene i muškarce koji su zaista bili zlostavljani. Samo ću pustiti to tako, jer šta drugo mogu da uradim. Sudske opcije mi nisu ostavile NIŠTA. Nema izdržavanja supružnika i nema nadoknade za činjenicu da je potrošio čitavu našu ušteđevinu na honorare ta advokate", napisala je glumica na Tviteru.

"Neću dobiti ni peni od njega. Ništa. Sve je potrošio na svoju očajničku potragu za slavom u stilu Džonija Depa. Ponestaje mi novca da nahranim i obučem decu. To je ludilo", dodala je i istakla da je verovala da je suprug voli.

"Mislila sam da je on taj koji će primiti metak umesto mene. Ispostavilo se da je on taj koji je držao pištolj", zaključila je.

Joan je u vezi skoleginicom Bjankom Volas, a Alis je to potpuno dotuklo. Da nešto nije u redu, shvatila je kada se Joan nakon snimanja serije "Harrow", u Australiji, vratio kući.

Profimedia Alis Evans i Joan Grifid razvod

"Vratio se, zagrlio decu, suvo me poljubio u obraz i tada sam znala da nešto nije u redu. Bili smo zajedno 20 godina. Bila sam jedna od onih žena za koje Bridžit Džons u filmu kaže da su ‘samozadovoljno udate'. I mislim da su to stvari, baš kao i neke druge kao što su recimo neplodnost ili gubitak roditelja, kroz koje ne znaš kako je prolaziti sve dok ti se to ne dogodi. Mislila da mi se to nikada neće dogoditi. On mi je rekao posle nekoliko dana od povratka kući: ‘Jednostavno te više ne volim', ispričala je glumica nedavno u jutarnjem programu na britanskoj televiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna