Pevačica Tijana Bogićević 2015. godine se zbog ljubavi preselila u Ameriku, a iste godine izgovorila je svudbonosno “da” svom partneru Marku Robertsonu. Nije se mnogo dvoumila, a kako kaže život na relaciji Boston - Beograd joj prija i ništa joj nije naporno.

Nikada se nije pokajala zbog odluke da se preseli preko okeana, a uspešno održava karijeru na oba kontineta. Kao predstavnica Srbije na Evroviziji susrela se sa mnogo više komentara nego inače, a to je bio povod i da joj pratioci komentarišu boju kože njenog surpuga.

– Svi su se susretali sa sajber nasiljem, pogotovo ako su im otvoreni profili, pa tako i ja. To je bilo posle Evrovizije, ne toliko zbog plasmana, koliko zbog toga što mi je muž crnac. To su bili užasni komentari, poruke. Ja sam do tada bila poprilično anonimna. Novine su samo pisale o mom mužu koji je crnac. Kao da je iz cirkusa neka životinja, a ne čovek, bili su užasni komentari, svugde, na Jutjubu, portalima, Instagramu i onda sam odlučila da ništa neću da stavljam na drušvene mreže. Nisam se povinovala hejterima, pa odustala, nego eto, shvatila sam da mi to ne treba – rekla je Tijana za portal 24sedam, i otkrila kako je sve to podnosila i kako se izborila.

– Pripadam nekoj generaciji koja je malo svesnija svega, moj uspeh je došao kasnije. Život čine usponi i padovi. Nisam davala ljudima toliko značaja, da bi oni mogli da me povrede. Nije moj život na društvenim mrežama, moj život je privatan, muzika je moj život. Tako da me nije pogađalo, ali i jeste. Odnosno shvatila sam da ako mi to bude fokus, neće mi prijati.

S obzirom na to da se Tijanin suprug bavi muzikom nije mogla potpuno da ga isključi iz javnog života, pa se tako pojavio na bini tokom njenog solističkog koncerta u Kombank dvorani i zajedno su otpevali pesmu "Like I'm gonna lose you".

TIjana Bogićević
Screenshot / Youtube / Tijana Bogicevic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna