Jedna od najvećih zvezda ovih prostora Lepa Brena izgovorila je sudbonosno “da” teniskom asu Slobodanu ‒ Bobi Živojinoviću u decembru 1991. godine. Svadba o kojoj se decenijama kasnije govorilo uz grandiozne epitete održana je u sali hotela “Interkontinental”.

Na proslavi je sve bilo onako kako dolikuje "venčanju veka". Služeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, a Brena je nosila "Dior" venčanicu. Tada je počela Brenina i Bobina bajka koja traje već 31 godinu. Njihova ljubav bila je svakim danom sve jača i jača, a upotpunilo ju je rođenje sinova Stefana i Viktora. Brena tvrdi da je tajna ovako dugog trajanja njihovog braka uspravo u iskrenosti.

'Mislim da ljubav treba da bude iskrena sa svim svojim unutrašnjim borbama, padovima, uzbuđenjima. Uvek sam za to da ta ljubav bude transparentna, otvorena i da ljudima treba dati stvarno svoj maksimum", rekla je Brena za "In magazin" i istakla da je jako važno da se neguje pravi odnos.

''Brak nije zatvor. Brak ne znači da je muž kupio ženu kao jedan plakar ili neki ormar, pa jedan dan kada mu dosadi dođe mlađa i lepša... Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformirše toliko puta i jako teško vratiti se u top formu. Važno je da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare plakare, nego da iznegujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budute oslonac'', rekla je Brena.

''Kada je lepo i kada je lako, svi mi možemo da volimo jedni druge, i tad je uvek lepo i slatko, međutim kada dođu teški momenti, onda se shvatiš da li imaš zaista pravu osobu pored sebe'', zaključila je pevačica.

Brena i Boba često ističu da su jedno drugom najveće podrška, a njihove porodične fotografije pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Lepa Brena Proslava godišnjice braka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!