Tamara Grujić kroz svoju emisiju "Radna akcija sa Tamarom" obezbedila je topao dom stotinama porodica u Srbiji, izmamila im i suze i smeh. I sama bi, kako je jednom prilikom rekla, pristala da ekipa njene emisije i njoj uredi kuću, ali kada bude imala svoj krov nad glavom, budući da su ona i njena porodica već godinama podstanari.

"Ne da bih pristala, nego će da rade čim budem mogla da priuštim sebi dom. Suprug i ja smo podstanari, pa nemamo potrebe da se bavimo renoviranjem doma. Mogu da se pohvalim da naša emisija ima najbolje majstore na svetu. Ne samo što su stručni, već su i pošteni i dobri ljudi. Ko može da poželi više?", rekla je voditeljka u jednom intervjuu.

Supruga Vuka Đokovića upoznala je tokom jednog televizijskog projekta na kome je on bio menadžer lokacije, a Tamara zadužena za kasting.

Brzo su otpočeli zajednički život, a nakon godinu i po dana veze ljubav su krunisali brakom, i to tokom letovanja u Španiji. Izbor je pao na ovu destinaciju jer nisu mogli da se dogovore oko broja zvanica - Vuk je hteo intimno venčanje, a Tamara svadbu sa više stotina gostiju.

Venčanje se na kraju odigralo na Gibraltaru, a voditeljka je jednom prilikom istakla da je to bilo nezaboravno iskustvo.

"Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i neko ko svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova. On ne bi da komplikuje, ja uglavnom zakomplikujem, ali i rešim, pa uvek dobijemo kvalitetniji proizvod. Ja sam pravi "štreber", on "kampanjac", ja sam radoholik, on onako malo voli da hvata krivine, i ne krijem da je trebalo neko vreme da prođe da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo i, naravno, međusobnu ljubav. Ali kad su prošle "male boginje" i ostale pošasti, to je sada jedna veoma koherentna i plodonosna zajednica u kojoj, hvala bogu, i dalje caruje humor. Mi stalno pretimo jedno drugom da ćemo dati otkaz", otkrila je jednom prilikom Tamara, koju sa mužem veže i poslovna saradnja, budući da je on producent njene emisije.

Tamara Grujić svojevremeno je otvoreno govorila o spontanom pobačaju koji je doživela na početku zabavljanja sa Vukom, ali i o abortusu na koji se odlučila zbog poslovnih obaveza.

"Imala sam jedan pobačaj nesrećnim slučajem sa 33 godine, čim smo suprug i ja počeli da se zabavljamo, a jednom sam morala da prekinem trudnoću zbog druge produkcije u kojoj sam tada počinjala da radim", rekla je Tamara ranije za "Story".

Ona i Vuk dugo nakon toga su priželjkivali dete, a u trenutku kada su pravili planove za vantelesnu oplodnju, Tamara je zatrudnela prirodnim putem i 2019. godine, u 42. godini, rodila ćerku Lenku.

"Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Prošle zime, Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za nekoliko meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju", ispričala je Tamara svojevremeno i otkrila da na nedaće sa kojima se suočavala danas gleda sa osmehom.

"Svakome Bog da ono što može da proguta. A ja bogami, em mogu da potegnem, em imam jak želudac. Život me nije štedeo, ali ne žalim ni zbog jedne jedine loše stvari koja mi se desila. Sve me je to izgradilo kao osobu koja je bila kadra da na kraju svega osnuje sopstvenu firmu i da se izbori da radi ono što najbolje ume i u čemu uživa", dodala je voditeljka.

Naslednica Lenka sa mamom i tatom ide na sva snimanja, te vrlo često boravi u prirodi.

"Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete", rekla je pre nekoliko meseci za "Super TV" Tamara Grujić.

Još fotografija Tamare Grujić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/radna_akcija_sa_tamarom Tamara Grujić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna