Iako je vrlo otvorena i iskrena kada je reč o javnim nastupima i intervjuima, pevačica Goca Tržan se ipak trudi da najdublje emocije zadrži u svom domu i deli ih samo sa svojim najbližima.

Kako kaže, često zaplače, ali na srećne, a ne tužne krajeve filmova i knjiga.

"Retko kad plačem uz tužne scene i patetična pisanija i situacije, ja često zaplačem kada su srećni krajevi i srećne okolnosti. Kada je stres, tuga i bol, tada sam naučila da budem čvrsta, a kada sam srećna onda plačem od sreće", iskrena je bila Goca za "Informer".

Pored višedecenijske pevačke karijere, Goca Tržan već neko vreme sa uspehom gradi i voditeljsku, budući da na TV "K1" ima svoju emisiju.

Najviše, kako priznaje, uživa u tome što svoje goste ima priliku da pita sve ono što je dugo želela.

"Sviđa mi se voditeljski posao zato što mogu sa svojim sagovornicima da pričam o svemu onome o čemu vi nikada ne biste, vas novinare ne zanima ono što mene zanima, a ima mnogo ljudi koje zanima isto što i mene. Drago mi je što mogu da postavim pitanja koja mislim da treba da se postave danas, o aktuelnim društvenim temama", istakla je pevačica.

Goca Tržan često plače
Youtube / HypeTV 

U Gocinom domu nedavno je održano slavlje, kada je njena ćerka Lena proslavila 15. rođendan.

"Mi smo uvek tu da ti čuvamo leđa, da te poguramo kad ti je teško, da te volimo kad ni samu sebe ne možeš da gledaš, da te nasmejemo kada si tužna, da budemo tvoja snaga kad se osećaš slabo, da ti osvetlimo put kad nisi sigurna kuda treba da ideš. Budi slobodna, budi svoja, budi samostalna, budi srećna. Jer dok smo mi živi ti ćeš biti nečija. Volimo te zauvek. Srećan ti Leno 15-ti rođendan. Vole te baka, deka, Raša i mama", napisala je tada ponosna Goca na Instagramu.

Goca je naslednicu dobila u prvom braku, sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, dok je poslednjih sedam godina u srećnom braku sa sadašnjim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem. Fotografije Goce i Raše možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan, K1 Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna