Tamara Grujić prepoznatljivo je tv lice, dok je njen suprug na čelu produkcionog tima emisije " S Tamarom u akciji" i voli da bude iza kamera. To nije jedino po čemu se razlikuju. Ona je, kako kaže, radoholik, a on ume da "hvata krviine"; ona je " štreber", on "kampanjac". Različitosti su izazivale razmirice, ali kako je njihova ljubav jaka, uspeli su da ih prebrode.

"Brak je užasna borba. Lično sam imala sigurno dve-tri krize, koje su posledica toga što smo Vuk i ja karakterno različiti. Dok ja mnogo radim na terenu, on je kućni tip. Voli da kuva i to čini odlično, bavi se i cvećem na terasi i pedantan je", rekla je Tamara i istakla da je sigurna da će ćerka Lenka naslediti njegove osobine.

"Sigurna sam da će Lenka to povući na njega. Već sada, kada on nešto kuva, ona stoji na hoklici i kao priprema svoje špagete. Ujutru me zajedno bude usisivačem, on velikim, ona malim igračkom (smeh). Zasigurno je da su tolerancija i činjenje jedno drugome stvari koje brak čine dobrim. Najveći ponos, stoga, osećam što sam Vuka nakon 10 godina truda inspirisala da skine 12 kilograma. Stalno mu govorim koliko je lep i ljubim ga kao malo dete. Volela bih kada bi Lenka nasledila njegovu pedantnost i ljubav prema domu, a od mene preduzetnički duh", rekla je za " Story" Tamara koja priželjkuje još jedno dete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna