Maja Nikolić imala je sreće da pronađe srodnu dušu - supruga Aleksandra Nikolića s kojim je u braku već više od dve decenije i koji joj je uvek bezrezervna podrška.

"On je čovek u kog sam bila beskrajno zaljubljena, ali me je potpuno “kupio” u momentu kada je stigla naša Tea. Osvojio me je bezrezervnom podrškom koju mi je pružio. Uvek je želeo da ispoljim sve svoje mogućnosti, govorio – ti to možeš, idi, radi, probaj. Naravno, i ja se trudim da budem takva. Kad imate dvoje ljudi koji stvarno nastoje da njihovom partneru bude dobro, da ga stave na važno mesto, a pritom ne zanemaruju sebe, ta veza ili brak idu onako kako treba. Nisam žena koja bi “pala” na neke romantične izjave. Rečenice koje nisu potkrepljene delima ne znače mi ništa. Moj suprug je učinio toliko neverovatnih dela da ne bih mogla ni da ih nabrojim", ispričala je ranije voditeljka za "Story" a zatim i istakla da ima divnu svekrvu.

"Moja je velika sreća što je Saletova mama divna žena. Ona je istinsko bogatstvo za našu porodicu. U njoj moja deca imaju baku kakva se samo poželeti može. Mnogo nam je pomogla tokom svih ovih godina, a od samog početka naše veze divno me je prihvatila. Ovo zvuči tako da bi moja mama mogla da se naljuti, ali tako je, a i sada govorimo o svekrvama i taštama", zaključila je urednica emisije "Među nama".

Voditeljka svojevremeno za portal "Lepa&Srećna" otkrila koliko joj prija epitet koju uvek ide uz njeno ime " najlepša voditeljka u Srbiji".

"Evo mene kako odgovaram na to pitanje već duže od 20 godina i dalje ne znam koji je pravi odgovor. Meni je i dalje dosta neobičan taj epitet, ali uvek vam je lepo kada to čujete. Sa sigurnošću mogu da kažem da vam dobar izgled u ovom poslu apsolutno nije dovoljan - on vam može dati početnu prednost, nekad dobar start, ali ako se oslonite samo na izgled i ako nemate karakter, volju, želju da radite i neprestano učite, izgled nikada neće biti dovoljan", rekla je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna