Tamara Grujić, voditeljka emisije humanitarnog karaktera, 2019. godine rodila je ćerku Lenku. Ona i suprug Vuk zbog posla po šest dana nedeljno nisu kod kuće, a naslednica ih prati u korak. Tamara je uspela da izbalansira privatne i poslovne obaveze na najbolji mogući način.

"Najviše trpi moj privatni život. Ne izlazim uopšte, nema me na gradskim dešavanjima, retke su prilike kada sam u gradu. Prijatelje i čujem telefonom, sada imamo i jasan dogovor da se organizovano vi]amo dva do tri puta godišnje na kratkim putovanjima", rekla je Tamara, a potom i otkrila kako se njena ćerka snalazi na terenu.

"Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete", rekla je za "Super TV" Tamara koja je zahvalna što je sve uspela da uskladi.

"Sumnjam da bih mogla da imam partnera koji nije sa mom na terenu. Mi smo ipak više od 8 meseci godišnje van Beograda. Da ne govorim da ne bi postajala šansa da dete nije sa mom. Ovako se zaista sve divno uklopilo", kaže omiljeno tv lice i ističe da priželjkuje proširenje porodice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna