Milica Dabović sina je rodila u decembru 2017. godine, a dobila ga je sa bivšim partnerom o kom se mnogo spekulisalo u javnosti.

Međutim, Stefanov otac brzo je nestao iz njegovog i košarkašicinog života, a ona sada ističe da joj nije bilo teško da nasledniku objasni zbog čega otac ne učestvuje u njegovom odgajanju.

"On je prepametan dečak i ja mislim da on više nikada neće pitati gde mu je tata. On je to pitanje već postavio. Nije mi bilo teško da mu objasnim. Zašto da lažem svoje dete... Ne mogu ja to. Ne želim niti da krijem, niti da lažem, niti da izmišljam. Rekla sam ko je. Pitaće me sigurno za par godina opet, reći ću opet to što sam mu već rekla i to je to, idemo dalje! Njemu ništa ne nedostaje pored mene", rekla je Milica Dabović u emisiji "Premijera".

milica dabovic 6
ATA / Antonio Ahel 

Milica trenutno nema emotivnog partnera, iako priznaje da ima udvarače, ali kaže da joj partnerska ljubav nije neophodna.

"Pa, postoje udvarači, i dalje verujem da je ljubav ono što nas pokreće, da li je to ljubav prema sinu, prijateljima ili porodici, prema partneru, totalno je nebitno. Želela sam mir, želela sam ovo što imam sada, da ne budem stalno nervozna, napeta, da razmišljam gde da zaradim novac, gde da igram košarku, kako da se odvajam od deteta. Želela sam neku stabilnost. Znam da stabilnost dolazi pored stabilnog muškarca i uspešnog muškarca, ali mislim da mi to nije neophodno. Naučila sam da cenim sitnice", rekla je sportistkinja.

Podsetimo, ranije se pisalo da je Milica naslednika dobila sa čovekom po imenu Vuk Roten, a ona je kasnije pojasnila da je to drugo ime iste osobe.

Njegov pravi identitet vodi se pod imenom Lj.H. i poznato je da je sa Novog Beograda, a Milicu je, kako se navodilo, u više navrata opljačkao i iskoristio, iako se predstavljao kao "milioner iz Beča".

Milica Dabović često privlači pažnju svojim izdanjima, a neke od njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Izdanja Milice Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna