Nada Obrić (74) kaže da je, pored poslovnih uspeha, srećna što je kroz pola veka karijere među kolegama stekla i brojne prijatelje.

"Šta ja znam, brzo je prošlo, ali kada sam shvatila da je to pola veka moram priznati da sam se i sama uplašila. Srećna sam i ponosna na sve svoje godine, i životne i radne. Takođe sam ponosna što mi je došlo toliko prijatelja i kolega", rekla je pevačica za emisiju "Premijera".

Nada ne krije sreću i ponos zbog dosadašnjih dostignuća, a kaže da mesta za suze nije bilo.

"Nisam imala vremena za tugu, bilo je samo pozitivnog uzbuđenja. Kao što neki kažu, ja sam ispričala svoj život kroz pesme", rekla je Nada, koja se nekoliko puta do sada izborila sa opakom bolešću.

Nada Obrić obeležila 50 godina karijere
Youtube/Printscreen/RTS 

"Ja sam imala rak na tri različita mesta - bešika, materica i mladež. Veze jedan s drugim nisu imali. Doktor mi je jednom rekao da u praksi nije video da neko ima tri karcinoma na tri različita mesta. Nisu bili naivni, srećom, na vreme sam odlazila na kontrole. Samo je bešika bila četiri puta zahvaćena, zato i apelujem na sve žene da se redovno pregledaju. U pet do 12 sam sredila mladež. Snagu sam crpela i u sebi i van sebe", ispričala je Nada svojevremeno za "Srpski telegraf".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna