Za Tamaru Grujić, voditeljku emisije humanitarnog karaktera, 2019. godina donela je ostvarenje životnog sna. Rodila je ćerku Lenku, od koje se ne odvaja čak ni kada ide na posao. Ona i suprug Vuk po šest dana nedeljno nisu kod kuće, a u poslu imaju najslađeg pomoćnika.

"Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. (smeh) Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana", izjavila je Tamara za magazin "Hello!" i dodala da su suprug i ona dugo čekali da postanu roditelji da bi poželeli da ćerku nekome ostave.

"Neka još malo poraste, pa će i to biti uobičajeno, da ostane nekoliko dana kod tetki ili babe i dede", rekla je voditeljka. 

Voditeljka je ranije priznala da je strepela kako će izgledati posao kada je ćerke non-stop uz nju, ali se ispostavilo da razloga za brigu nema jer se Lenka odlično uklopila u ekipu. Tamara je nedavno u razgovoru za "Story" ispričala da su roditelji koji se ne svađaju pred detetom i koji su zadovoljni svojim životom, pravi primer za stvaranje čvrstih temelja u formiranju deteta.

"Gotovo da ne mogu s njom da odem do prodavnice, jer na putu do kuće sa svima voli da se pomazi, podruži i popriča na samo njoj znanom jeziku. Svesna sam da je u velikoj meri tome doprinelo i to što su se u njeno vaspitanje uključile moja mama i sestra, što često vreme provodi sa osobljem hotela u kojima odsedamo kada radimo. Majstori je takođe mnogo vole, a ja nastojim da je spajam s vršnjacima kada god mi se za to ukaže prilika. Vedro je dete, budi se nasmejana, poput mene i supruga. Uz roditelje koji se pred njom ne svađaju i zadovoljni su svojim poslom i životom ona stiče jasne i čvrste temelje. Ono oko čega zapravo brinem jeste to što vreme u kom sam ja i u kom odrasta Lenka ne mogu da se porede. Sve se promenilo", kaže Tamara.

Izvor:Lepa&Srećna