Za Tamaru Grujić, voditeljku emisije humanitarnog, karaktera snimanje jedne epizode bilo je posebno neobično. Naime, ona od malih nogu mesečari, te je otkrila jedan interesantan događaj.

"Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Moš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove ‘Tamara, Tamara‘. U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: ‘Gde je Tamara, je l kod tebe‘, ovaj kaže: ‘Ne‘. Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: ‘Nema veze ona se uvek vrati‘, ispričala je kroz smeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde pa nastavila:

"Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: "Gde si ti celu noć?", kažem: ‘Ja otišla kod Brane‘, a Brana priča sledeću priču. Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene. Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako u sred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati, jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je čerka Lenka to nasledila od mene", rekla voditeljka koja je  2019. godina rodila je ćerku Lenku, od koje se ne odvaja čak ni kada ide na posao. 

"Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. (smeh) Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana", izjavila je Tamara za magazin "Hello!" i dodala da su suprug i ona dugo čekali da postanu roditelji da bi poželeli da ćerku nekome ostave.

Izvor: Lepa&Srećna