Aleksandra Janković nastavlja sa snimanjem serije "Azbuka našeg života" na jesen, a tokom snimanja prve sezone pretrpela je težak gubitak - umrla joj je majka. Ovo TV ostvarenje je dobilo veliku popularnost, ali glumica nikad neće zaboraviti da ga najdraža osoba nikad nije videla.

"Žao što majka nije imala priliku da pogleda ono što smo napravili, a ona mi je bila najvažnija", kazala je svojevremeno Aleksandra. Glumica je čak neko vreme pokušavala da sakrije da joj je majka bolesna, a kad se to saznalo, rediteljka joj je rekla da odmah ide kod nje u bolnicu.

"Nisam htela da remetim seriju", hrabro kaže Aleksandra. "Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu", ispričala je Aleksandra za "TV reviju".

Danas je najviše brine opšta jurnjava za novcem koja je sve drugo obesmislila.

"Ma ja sam se rodila u boljem svetu! Šta znači ova sumanuta jurnjava za novcem; 16 automobila, 116 cipela, pa jesi stonoga… S druge strane enormni, i sve veći procenat onih koji nemaju, ni elementarno. Plašim se da mislim o njima. Plače mi se… ", rekla je glumica za Blic.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna