Ćerka Đorđa Balaševića javno se obratila sugrađankama, članicama grupe "Frajle" i  podigla pravu buru na društvenim mrežama. Beba Balašević je, Između ostalog, navela je da se nestanak njihovog YouTube kanala neosnovano vezuje za porodicu Balašević.

"U narednim danima očekujem da javno demantuju da smo im mi ikada išta branili", istakla je mlađa ćerka čuvenog kantautora, a demant od Frajli je ubrzo stigao.

"Draga Bebo, čitamo tvoje statuse, te evo nekoliko informacija. Nikada nismo izjavile da naš YouTube kanal ima bilo kakve veze sa tobom, niti nas je ikad iko pozvao da komentarišemo tu temu. Nijedne novine, nijedan portal, novinar, niti bilo ko sem tebe u ovim statusima. Iskreno, ne znamo ko je to uopšte rekao i povezao naš kanal sa tobom (vama), za to smo prvi put čule ovim putem", navele su "Frajle" i naglasile da su veliki ljubitelji Đoletove muzike, kao i cele porodice Balašević.

"Mi smo veliki ljubitelji Đoletove muzike, lika i rada, to smo uvek pričale, i javno i privatno. Takođe, poštujemo tvoju porodicu, sa vama smo uvek imale korektnu saradnju, što je takođe javno poznato. Zvale smo te i pisale ti (ostale bez odgovora), a evo sada i ovako... Imaš poziv od nas za kafu jer novosadski je ljubav", poručile su "Frajle", a ubrzo je stigao Bebin odgovor.

"Draga Nevena, odgovor ste dobile prošle godine od ljudi koje ste kontaktirale. Niste ga ispoštovale. Ja stvarno nisam bila raspoložena za razgovor u to vreme, sigurna sam da razumeš i zašto. Nešto mi je teško da poverujem da prvi put čujete da se nestanak vašeg kanala pripisao nama. Možda ne čitaš šta pišu fanovi i na vašoj stranici, i šta pišu novine već skoro godinu dana i u koji se kontekst stavlja moja porodica. Možda. Nismo vam nikad ništa branili. Iako neki autori i to rade, pa čak i napismeno, sa sve svojom izjavom i potpisom... Možda ste se sretale s tim. Ali ne od nas. Novosadski je mnogo toga lepog, ali nažalost novosadski je i malko praviti se blesav ponekad",  poručila je Đoletova ćerka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna