Lidija Vukićević oduševljava svoje obožavaoce slikama na Instagramu, ali nove fotke su pomalo i zabrinule one koji dobro poznaju njen izgled. Premda je glumica u kupaćem kostimu očarala sve, neki su je upitali i da li je možda ipak previše smršala i da li je sve u redu s njenim zdravljem.

Međutim, na pragu sedme decenije, Lidija radi punom parom pa je objasnila da bukvalno trči sa jedne predstave na drugu i da je to glavni razlog što je tako doterala figuru. Poznato je od ranije da ona izbegava meso, ne jede namirnice u kojima ima glutena i posebno vodi računa o slatkišima.

To ne znači da u njenoj ishrani uopšte nema ugljenih hidrata, naprotiv, redovno koristi med. Ipak se trudi da ga što češće kombinuje sa cimetom koji potpomaže mršavljenje.

Nedavno se Lidija fotografisala i u teretani, ali je duhovito naglasila da tu ulazi samo radi slikanja. Ona održava liniju isključivo vežbama koje radi kod kuće, a posebno obraća pažnju na trbušne i leđne mišiće.

Instagram / vukiceviclidija Kako glumica održava vitku figuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna