Aleksandri Janković je uloga u seriji "Azbuka našeg života" stigla kao priznanje za njen višedecenijski glumački staž. Iako smatra da se sve dešava u pravom trenutku, rad na seriji koja se prikazuje na TV Prva pamtiće i po velikom porodičnom gubitku. Njena majka je preminula, što je glumica teško podnela.

"Rad na seriji pamtiću, pre svega, po tome što sam tokom snimanja ‘Azbuke‘ ostala bez majke. Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu" ispričala je glumica koja je u prvi mah nije želela da otkrije produkciji da joj je majka bolesna.

"Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim Jelena (rediteljka Jelena Bajić Jočić, prim.aut), odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila ‘Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti‘. Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time", ispričala je glumica za "TV reviju" koja je ponosna što je uspela snimanje da privede kraju.

"Sada sam presrećna zbog ovoga što smo uradili. Ponosna sam na "Azbuku", moju Vesnu i sve naše likove, jedino mi je žao što majka nije imala priliku da pogleda ono što smo napravili, a ona mi je bila najvažnija", rekla je Aleksandra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna