"Dauntonska opatija" je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao serija sa najvišim ocenama kritičara i očaravala je publiku u više od 100 država sveta. Njena glavna glumica, Elizabet Megovern poznata je širom planete po svojoj junakinji Kori Kroli, a lepa priča i odlični glumci bili su razlog da se i gledaoci u Srbiji zaljube u ovu seriju.

I u drugoj sezoni, kao i u istoimenom filmu, Kora je ostala centralni lik. Njena Elizabet danas ima 60 godina i nosi ih sa ponosom i ljupkošću.

Lepa Amerikanka se juče poklonila francuskoj publici, na premijeri najnovijeg filma - "Dauntonska opatija - nova era".  Oduševila je sve, pojavivši se prosede kose, s borama na licu, bez silikona, filera i botoksa.

Njene prodorne plave oči i neodoljiva gracioznost došle su do izražaja baš kao nekad kad je briljirala u filmu "Bilo jednom u Americi". Nosila je otmenu tamnobež haljinu, sa plisiranim donjim delom i neobične salonke sa nižom petom, a vatrenu boju ponela je samo na usnama.

Uz nju je veoma zapažena i Lora Karmajkl, u seriji Korina kći. Ona je bila, takođe, veoma elegantna na francuskoj premijeri - u crnoj uskoj haljini, sa neobično ukrašenim porubom. Zavirite i vi na ovo gala veče - slike su u našoj galeriji!

Profimedia I dalje prelepa kao grofica Kora Kroli.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna