Petar Grašo i Hana Huljić očekuju bebu u julu, kada bi lepa pevačica trebalo da se porodi. Već je poznat i pol, pa se svi raduju devojčici, a u medije je procurila i priča kako su roditelji odabrali ime Alba.

I ova informacija je izazvala reakcije, jer je navodno i bivša Petrova devojka Danijela Martinović želela to isto ime za ćerku. Ona je priželjkivala prinovu u vezi koju je sa Grašom održavala punih 24 godine, ali do toga nije došlo.

Sada popularni pevač očekuje potomstvo sa dvadeset godina mlađom suprugom, a ona skoro da više i ne objavljuje slike na svom Instagram profilu. Međutim, zato su tu drugarice!

Njena dugogodišnja prijateljica i kuma sa venčanja Domenika Žuvela je objavila novu fotografiju i svi su požurili da vide kako Hana sad izgleda. 

U prvi mah, neki su se malo i razočarali, jer su drugarice zaklonile njen stomak, ali se vidi da je vrlo srećna, a da lepu liniju i dalje čuva. Ipak, tu je i kratak video na kojem se vidi da lepu liniju i dalje čuva.

Trudna Hana Huljić uživa sa drugaricama TikTok/dome.nica.official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna