Milica Zarić ne uživa baš uvek u popularnosti koju joj je donela uloga u seriji "Tajna vinove loze". Budući da glumi Jelenu Tomović, bivšu ženu popularnog Vuka kojeg igra Vojin Ćetković, mnogi su je zamrzeli kao osobu koja je bila prepreka srećnoj ljubavi.

Nije lako izboriti se sa imidžom oštre suparnice Slobode Mićalović, pa Milici njen negativni lik donese i probleme u javnosti.

"Pre nekoliko dana ušla sam u taksi i vozač mi je rekao: `Jao, nekoliko puta mi je došlo da vas zadavim zbog uloge koju igrate u ovoj seriji na RTS`. Malo sam se iznenadila i rekla mu `nemojte, molim vas`. Slična situacija mi se dogodila i u prodavnici. Prišla mi je jedna gospođa i prigovorila mi: `Znam da je to samo serija, ali strašno je to što radite.` Odgovorila sam joj da ne radim to ja, nego moja junakinja", ispričala je glumica za Informer.

Ipak ima i dosta onih koji je podržavaju. Prema njenim rečima, mnoge žene razumeju Jelenu i kako je to kada ostaneš sam, kada te muž ostavi. "Shvataju da niko ne nanosi bol drugome jer je ispunjen i srećan, već zato što mu nešto fali", kaže Milica.

Ono što je sigurno, to je da su i "pretnje" i podrška pravi komplimenti za našu glumicu, jer su dokaz da je svoj lik iznela veoma uverljivo i dala mu skoro realan život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna