"Te večeri kad sam došla sa Evrovizije, spremila se da idem u prodavnicu, a onda videla da to ne može tako." Ovim rečima je Konstrakta opisala svoje prve utiske nakon velikog muzičkog takmičenja, gostujući u emisiji "Nedeljom u dva" na HRT.

Velika medijska pažnja koju je privukao njen nastup i pesma "In Corpore Sano" nastavlja se i danas, a Ana Đurić kaže da dobija brojne ponude za posao. 

"Tu su razne ponude za reklame. Snimi ovo za pet hiljada evra, onda ovo za dvadeset hiljada...  a ja još nisam sigurna da li ću ih prihvatiti", objašnjava Konstrakta, čija se jedna od glavnih poruka upravo protiv medijskih marketinških poruka kojima se obećavaju "rešenja za sve". Zasad, jedini posao koji i dalje želi, pored muzičkog, jeste da radi kao upravnica stambene zajednice zgrade u kojoj živi. 

"Pokušavala sam ranije da se bavim i arhitekturom", iskrena je diplomirana arhitektica Ana. "Onda smo zajednički odlučili da je moje prisustvo u kući važnije, kako za decu, tako i za mene i za celu porodicu." Prema njenim rečima, suprug je taj koji mora "više da potegne", jer od muzike ne može da se živi. 

"Nešto možemo da zaradimo preko leta, od nastupa, u jesen bude mrtva sezona, a onda opet malo bolje zimi", objašnjava.

"Zato ja imam luksuz da mogu da radim samo onoliko koliko mi prija. Nisam neko ko može da izbaci hit za dva meseca, da snimi ovo ili ono zato što mi to traže, ja mogu samo da pratim sopstveni tempo", priznala je Konstrakta. Na pitanje kada će stići novi hit, njen odgovor je da "nije gladna da bi jurila za novim pesmama."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna