Kažu da svako od nas ima bar jednog dvojnika ili dvojnicu, a Ana Đurić Konstrakta ima priliku da svoju "sliku i priliku" upozna preko Instagrama.

Jerca Legan Cvikl je zaista ista Konstrakta, a konstataciju da su "možda u nekom srodstvu" objavila je pre nedelju dana, baš kad se Ana borila za plasman na Evroviziji u Torinu.

Obe crnke, sa kratkim šiškama i tirkiznoplavim očima, Ana i Jerca izgledaju vrlo upadljivo, a sličnost naglašavaju čak i identični mladeži ispod levog oka i na desnom obrazu.

Kako prenosi "RTS", Jerca živi u Sloveniji, udata je za političara i ekonomistu Milana Cvikla sa kojim ima dvoje dece, a njena majka Dragica Marta Sternad je 2012. proglašena za naučnicu godine u Sloveniji. I Jerca se bavi naukom. Nedavno je objavila monografiju „Crna umetnost", o istoriji slovenačkog štamparstva, ali i trenutno radi na četiri knjige.

Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru. Bavi se i glumom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna