Kada je prošle godine objavila da je smršala 20 kilograma, Zoranu Pavić su sve koleginice, ali i brojne dame iz drugih profesija pitale kako je u tome uspela. Njen put ka još lepšoj figuri se nastavlja i dalje, sada je uspela da dijetom izgubi ukupno 30 kilograma. Ipak, pevačica ne krije da joj je povremeno veoma teško da odoli hrani i piću koje voli.

"Sa hranom sam se neko izborila sa vinom nikako, baš vino mi je - verovali ili ne - baš nedostajalo. Ali kažu da je vino hrana bogova", rekla je Zorana kroz osmeh za Grand Online. "Potpuno sam se odrekla slatkiša, uzmem ih jako retko samo da mi šećer ne bi otišao u aut, što bi rekli mladi.

Ali kad je hrana u pitanju, volim sve nešto glupavo, tipa majonez, neke premaze, četiri sira, pored svega što postoji, ja sve to nešto softano", iskrena je Zorana.

Pevačica je imala i zdravstvenih problema koji su doprineli njenom izrazitom gojenju, ali ne voli da o tome previše priča. Ipak je za njenu dijetu najzaslužnije bilo to što je "probušila kašiku", ali i počela da jede manje a redovnije. 

"Moja najveća greška je bila što sam jela jednom dnevno", objasnila je. "I to uveče, kad završim dnevne obaveze." Da bi se izborila s viškom kilograma, isprobala je mnoge dijete, pa i one izuzetno rigorozne. Zbog jedne od njih je čak završila u bolnici na infuziji.

Uzimala je samo sirup za mršavljenje i jela limun, koji ubija apetit, ali pored apetita veoma šteti organizmu. "Jela sam samo živ limun, što ne savetujem nikom.

Padala sam u nesvest, nisam mogla da vozim. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla", izjavila je nedavno Pavićeva.

Danas se njena ishrana bazira na barenom mesu i povrću, a uz pojačanu fizičku akivnost, podvrgla se i brojnim kozmetičkim tretmanima. "Smejaće se svi, ali biću iskrena. Uradila sam neke baš rigorozne varijante. Kada sam krenula, molila sam se i rekla: 'Jao, Bože, samo nemoj da mi oduzmeš obline.

Molim te, ostavi mi grudi i guzu. I on je uslišio moje molitve. Imam drugarice koje su izgubile grudi i zadnjicu. Meni se dugo nisu slagale kockice, sada vežbam baš dosta. Pošto sam se to molila i dogodilo se, ne znam kako, sada se i drugi šale: "Idemo i mi da se molimo", rekla je pevačica za Srpski telegraf.

Instagram / zourana_guevara Oslabila punih 30 kilograma!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna