Evroviziju su ove godine gledali mnogi koji ranijih sezona nisu ni pomišljali da prate ovo takmičenje. Razlog je bila Konstrakta, umetnica koja je svojom jedinstvenom numerom očarala ne samo Srbiju već i celu Evropu.

Dok je Ana osvojila čitavu publiku i 5. mesto u Torinu, voditeljka Duška Vučinić je osvojila Tviter - društvenu mrežu na kojoj su je prethodnih godina kudili zbog oštrih komentara. Kao i obično, između "ljubavi" i "mržnje" je često samo jedan korak, pa mnogi tviteraši priznaju kako Evroviziju gledaju najviše baš zbog Duškinih komentara.

Ove godine su bili veoma iznenađeni, jer je ta oštrina izostala. "Duška, trepni triput ako si oteta", "Ko joj je sipao lekove za smirenje u kafu?" i "Što je ovako fina?" su neki od komentara sa Tvitera. Drugi su pak rekli kako je ona potpuno "u svom elementu" i da "briljira kao uvek".

Duška kaže kako ove godine nije bila tako surova tokom komentarisanja ostalih učesnika Evrovizije.

"Takva sam i u privatnom životu, ako neko zbija šale na sopstveni račun, to sam onda ja. Nisam bila surova ove godine. Moj cilj je bio da se piše i priča samo o Ani, a ne da se priča o tome šta je Duška rekla u datom trenutku", izjavila je voditeljka za Blic. Njene kritike su bile ove godine više usmerene na probleme u organizaciji. 

"Morali smo da idemo da se testiramo na korona virus na svaka 72 sata i to nije bilo dobro organizovano. Tu su bila dva šatora, gde su se stvarale velike gužve, padala kiša, izvođači su u tim trenucima bili delimično sređeni, jurili kišobrane, a onda su organizatori odustali od tog testiranja, jer je na globalnom nivou rešeno da se više ne testiramo, osim za one koji imaju simptome. Takođe, delegacijsko mesto gde se svi nalazimo pred odlazak na binu je bio veoma mali. Nismo mogli da pratimo dešavanja u areni. Naučili su lekciju kako da to sledeći put izgleda bolje", zaključila je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna