Srpska predstavnica Konstrakta osvojila je peto mesto na Evroviziji, a euforija oko svega polako se stišava. Ana Đurić je prezadovoljna postignutim, a sada kada je sve prošlo planira da se posveti porodici.

"To je bila moja ideja još 5. marta. Da kažem umetnica je nevidljiva i da nestanem, međutim, tad nisam imala hrabrosti, to se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. A sad mislim da zaslužujem da sebi obezbedim mir. Sad je vreme da se priča zaključa - rekla je u emisiji "Oko magazin" Konstrakta pa pojasnila, kako je provodila dane u Torinu.

"Na "Evroviziji" imaš jednu probu tokom dana i uveče ili za žiri ili za prenos. Nije bilo strašno, ali su se ruke prale", rekla je Konstrakta i priznala da se uželela da bude domaćica.

"U suštini i to kad ja kažem umetnica, tu ima nekog otkolona, zapravo ja nisam članica nijednog udruženja, ja sam samoprozvana umetnica, ima u tome i nekog sarkazma. Ne znam šta sam trenutno. Uželela sam da budem domaćica", rekla je ona, pa otkrila da li je imala očekivanja od prestižnog takmičenja.

"Nisam imala očekivanja u Torinu, ja to sebi nikada ne priređujem. Ono što sam želela i mislila da bi bilo dobro da se plasiram u finale, a čini mi se da se ovde desilo neko malo ujedinjenje ne samo u Srbiji, neko kod svih naših takozvanih i želela sam da uđem u finale, tu bih zaokružila priču. Kada smo ušili u finale, onda mi je bilo svejedno", rekla je Ana Đurić.

Konstrakta je, inače, po zanimanju diplomirani arhitekta. Međutim, ona i muž su procenili da im se trenutno više isplati da Ana brine o deci i kući nego da se bavi poslom za koji se pripremala na studijama. Takođe, ona radi i kao upravnik zgrade u kojoj žive. "Projektovanjem se ne bavim odavno, presekla sam da se mojoj porodici više isplati da budem tu uz decu i da radim ovo što radim, i da mogu više da doprinesem zajednici kroz ovo što radim, nego kroz arhitekturu", ispričala je nedavno Konstrakta za "Blic".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna