Već neko vreme se priča o selidbi Kejt Midlton i princa Vilijama kojima je, navodno, namenjena kuća Adelajd, staro zdanje u Vindzoru gde je i kraljica sada najčešće.

Međutim, na ovu lepu građevinu je "bacila oko" i princeza Eugenija, pa svi koje zanima život na dvoru prate kako će se dilema oko budućih stanara razrešiti. U priču se sad uključuju i stručnjaci za feng šui, a njihovo mišljenje je da bi život u Adelajdu bio bolji za jednu porodicu nego za samu princezu.

"Imate kuća koje su dobre za ljude, a loše za novac, ili obrnuto", objašnjava Suzan Rojnon, u razgovoru za britanski Ekspres. "Takođe, neke su kuće dobre i za novac i za ljude, a druge loše i za jedan i za drugi aspekt. Adelajd, izgrađen 1830. godine spada u ovu prvu grupu."

Prema Suzaninim rečima, poslednji stanar je bio Sajmon Rouds, sin kraljičine dobre prijateljice i rođake, ali je on izbačen upravo po testamentu majke. "Gubitak nasledstva je pravi primer onog što mislimo kad za neku kuću kažemo da je loša za novac", kaže Suzan.

kejt midlton princ vilijam
Profimedia 

U takvim kućama su česti gubici, nestaju skupocene stvari, pravi su rizik jer se na njih troši mnogo novca. Međutim, Adelejd je iznenadio mnoge feng stručnjake i nekim drugim elementima svoje istorije. U njemu je, primera radi, živeo i Piter Tauzend, oficir koji je ušao u avanturu sa princezom Margaret, pa se zato njegov brak okončao razvodom.

"Nije baš uobičajeno da se tako nešto desi u kućama sa ovakvim feng šuijem", kaže Suzan. Na komentare u javnosti kako izgleda da kuća Adelajd preti brojnim mukama - od preljube, preko razvoda, do gubitka nasledstva - ona odgovara kako će porodični sklad Kejt i Vilijama sve to prevazići, naročito uz odgovarajuće feng šui "lekove".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna