Večeras će cela Srbija biti uz Konstraktu, koja nastupa na drugoj polufinalnoj večeri takmičenja "Pesma Evrovizije", ali u jednoj zgradi na Novom Beogradu će vladati posebno uzbuđenje. U njoj je Ana Đurić već godinama upravnica, a stanari su veoma zadovoljni njenim radom i otvoreno joj izražavaju podršku.

"Ona je jedna mirna, staložena, divna osoba", rekla je jedna Konstraktina komšinica u razgovoru za "Beogradsku hroniku" RTS. Svi stanari sa kojima je televizijska ekipa razgovarala imali su samo reči hvale.

"Za nas je ona već pobedila", "verujemo da će biti barem među prvih deset", "radovaćemo se svim srcem ako pobedi" - samo su neki od komentara njenih komšija koji se nisu ponaosob predstavljali u ovom TV prilogu.

Dečak iz zgrade nije krio ponos što baš njihova komšinica nastupa na Evroviziji. "Rekli smo svim svojim prijateljima iz inostranstva da podrže našu Konstraktu", izjavio je mališan.

Svi se slažu u jednom - neka Konstrakta otpeva lepo i sigurno, a cela Srbija biće večeras uz nju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna