Ljubav između Petra Graša i Hane Huljić je mnogima bila iznenađenje, pa ni Toni Huljić nije znao da se između njegove ćerke i popularnog pevača razvilo mnogo više od drugarstva.

Grašo je decenijama bio prijatelj porodice, a sa poznatim kompozitorom je dugo sarađivao. U bliskom krugu saradnika bila je i Danijela Martinović, pevačica s kojom je Petar bio u ljubavi pune 24 godine.

U medijima je kasnije osvanula informacija da jeDanijela, zapravo, ostavila Graša a ne on nju, a mnogi detalji liče na elemente prave "španske serije". Pisalo se kako će Hana nositi venčanicu brenda kojeg reklamira Danijela, venčanje je održano u crkvi gde se i Martinovićka svojevremeno udala.

Sada se saznaje da su i za ime ćerkice Grašo i Hana odabrali ono o kojem je već maštala Danijela. Zato nije ni čudo što novinarima padaju na pamet raznorazna pitanja, pa su tako i Tonija Huljića upitali da li bi imao nešto protiv da sad Danijela postane njegova snaja.

"Da mi Danijela bude snaja? Ti imaš mnogo više smisla za humor nego ja, čak ni meni to ne bi palo na pamet. Ali dobra ideja", odgovorio je Tonči za Telegraf, naglasivši da nema ništa protiv onog što njegovu decu čini srećnom. Uz smeh, on je istakao i da ga ništa ne bi čudilo s obzirom na to da nije znao ni za vezu Hane i Graše.

Podsetimo, Tonijev i Vjekoslavin sin Ivan ima 34 godine i nastupa kao klavijaturista u grupi "Magazin". Kako su svi saradnici dvoje autora u bliskom poznanstvu, tako se i za Ivana pre izvesnog vremena pisalo da se zabavlja sa Jelenom Rozgom, bivšom pevačicom ove grupe. Međutim, ona je to demantovala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna