Venčanje Petra Graša i Hane Huljić  proglašeno je događajem godine koja je tek na početku, a mnogi su bili iznenađeni malim brojem zvanica.

Popularni pevač i njegova izabranica odlučili su se za "mini svadbu" na kojoj je bilo tek tridesetak gostiju. Naravno, tu su bili oni najbliži, a među njima i sestra muzičke zvezde, Buga.

Njih dvoje su veoma bliski, ali ne provode dovoljno vremena jer je ona živi u Berlinu. Tamo je osnovala porodicu sa Leonom Radoševićem, košarkašem, inače mlađim od nje osam godina, a imaju i ćerkicu Leni.

Buga Grašo (39) je, za bratovljevo venčanje, odabrala crno odelo od šljokica, a i ispod njega je obukla crnu bluzu sa dubokim dekolteom. Mnogi kažu kako crna odeća za žene nije baš prikladna na svadbi, dok drugi ističu da je reč o veoma svečanom svetlucavom materijalu koji ničim ne podseća na crninu. Da li je Buga Grašo bila u skladu sa ovom glamuroznom svadbom? Pogledajte i sami!

Jadran Babić Venčanje u holivudskom stilu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna