Još od venčanja Petra Graša i Hane Huljić priča se o njihovoj prinovi, jer se saznalo da su već tada gostima objavili da čekaju devojčicu. Vreme porođaja se primaklo, pa su sve češće i priče o imenu koje su srećni roditelji namenili bebi.

Kako je objavio RTL Ekskluziv, odlučeno je da će se bebica zvati Alba, što na italijanskom znači zora. Podsetimo, Petar i Hana su imali trojicu kumova sa mladoženjine strane - Dina Rađu, čuvenog košarkaša, slavnog kuvara Tomaža Kavčića, kao i Šimu Poduja, Petrovog druga iz detinjstva. 

Hanina kuma je bila pevačica Domenika Žuvela, s kojom je mlada nerazdvojna. Da li je neko od kumova imao uticaja na izbor imena još nije poznato, ali je u međuvremenu otkrivena već zaboravljena emisija u kojoj je Danijela Martinović govorila o deci. Ona i Grašo su bili u vezi pune 24 godine i već su imali isplanirana imena za decu kojoj su se nadali. 

"Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.

Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije", govorila je Danijela pre osam godina, u emisiji In Magazin. Do braka između Danijele i Petra nije došlo, niti su njih dvoje dobili decu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna