Venčanje Petra Graša i Hane Huljić izazvalo je ogromno interesovanje javnosti, ali i polemike jer je pevač stupio u novu vezu nakon ljubavi sa Danijelom Martinović dugom 24 godine.

Dodatnom kontroverzom smatra se i to što je Hana mlađa 14 godina od mladoženje, ali i činjenica da je ćerka dugogodišnjeg kolege, saradnika i prijatelja Tončija Huljića. Međutim, mnogi ističu da Hana ima punu 31 godinu pa je daleko od nekakve "curice" kako bi se mogao steći utisak. Ipak, kao pravi "bum" je stigla izjava Petrovog kuma koja na celu priču baca potpuno novo svetlo.

Naime, Dino Rađa nije odoleo da ne odgovori jednoj devojci koja je na društvenim mrežama prokomentarisala kako joj je "najžalije jadne Danijele".

"Zašto?", upitao je odmah proslavljeni košarkaš. "Ona je otišla od njega", dodao je Rađa. Inače, Danijela je dosad samo jednom prokomentarisala raskid, rekavši da je za nju Petar "lepa prošlost".

dino radja o petru grasi
Instagram / dinoradja_official 

Na dan Petrovog i Haninog venčanja, pevačica je takođe bila na jednoj svadbi. Kako su mediji preneli, pevala je na jednom veselju u poznatom zagrebačkom hotelu, a na svom Instagramu je objavila: "Moje srce je uvek brže od glave i učim da letim." Da li to znači da se lepa Danijela sada ipak malo i pokajala?

Youtube / Danijela Martinović Danijela Martinović je okrenula "novi list" u svom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna