Raskid Danijele Martinović i Petra Grašabio je ogromno iznenađenje na šoubiznis sceni, jer su njih dvoje bili u ljubavi, praktično, četvrt veka.

Budući da je Grašo našao novu sreću u zagrljaju mlade Hane Huljić, sve su oči uprte u Danijelu uz očekivanje da će ona pokazati gorčinu i nezadovoljstvo što je njen život krenuo u tom pravcu. Međutim, ona tvrdi da je i u prošlosti imala teške situacije i da su joj one donele lepe preokrete.

"Kada s ovom vremenskom distancom pogledam preko ramena u svoju prošlost, jasno vidim da su mi sve najteže situacije otvorile neverovatno lepe smerove, o kojim ni u ludilu ni u snu nisam maštala", rekla je Danijela za Hello.

Kako ona kaže, ljudi najčešće očekuju dramatičnu priču jer je nepisano pravilo da se veze završavaju dramatično. "kada je uz tebe osoba koju poštuješ i ceniš, onda je razlaz još neshvatljiviji. No, istina je da se svako razvija sopstvenim tempom", objašnjava pevačica. 

"Dogodi se da neke stvari, koje su nam bile bitne, s vremenom postanu gotovo nebitne, što i nas same zbunjuje, a počnu da nam zaokupljuju i raduju neke druge, za koje nismo ni slutili da bi mogle da postanu epicentar našeg života."

Ona smatra da je, kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da svako nastavi da se razvija u svom ritmu i u svom smeru. Uslov za obostrano poštovanje je da se odluka donese u pravom trenutku. "Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze. Tada se veze završavaju s gorkim ukusom u ustima", objasnila je Danijela. 

Izvor: Lepa&Srećna