Hana Huljić ne menja svoj stil premda je već u petom mesecu trudnoće, pa je tako objavila na svom Instagram nalogu novu sliku na kojoj pozira u farmerkama, patikama i laganom mantilu. Supruga Petra Graša izašla je u šetnju sa svojom najboljom prijateljicom Domenikom, a društvo im je pravila i mala crna pudla.

Domenika je, da podsetimo, bila i kuma Hani na venčanju, a njih dve ne propuštaju da pokažu koliko su bliske.

Zanimljivo je da se Hana slikala u pozi u kojoj joj se uopšte ne vidi stomak. Očigledno je to bilo vrlo namešteno, tako da je savila levu nogu u kolenu i oslonila se na nju laktom iako joj je ovo, sigurno, neudoban položaj. Mnogi su bili iznenađeni, jer je nedavno bila na Petrovom koncertu u satenskoj mini haljini i uopšte nije prikrivala stomak.

Da podsetimo, Grašo i ona očekuju devojčicu, a beba bi trebalo da stigne u julu. Pevač je izjavio da jedva čeka da uzme ćerkicu u ruke, a i otac Tonči Huljić je presrećan što će uskoro postati deda.

hana huljic i domenika
Instagram / hana.huljic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna