O upoznavanju sa Ninom, čarobnom plavušom sanjalačkih očiju, Aleksandar Milić Mili je govorio već nekoliko puta za medije. Čim ju je ugledao, znao je da će ona "prava" i zatražio od drugarica da ga obaveste čim ponovo bude došla u Srbiju.

Nina je, naime, tad studirala u Italiji i povremeno bila u Beogradu, a do sledećeg viđenja Mili je napravio strategiju kako da je osvoji. "Ona se svodila na `nema nazad`", priznao je poznati muzičar u razgovoru za Hello. Danas su u srećnom braku.

Već u drugom susretu Mili je Nini najavio odlazak na večeru, a kad je saznao da ima dečka, kazao joj je sledeće: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo." Sada prvi put imamo priliku i da čujemo Nininu stranu priče

Prema njenim rečima, bilo je to preterano samopouzdano s njegove strane, ali se njoj to i dopalo. "Fasciniralo me je kako je to izgovorio, i tako je bilo. Jednostavno smo se prepoznali i zajedno nastavili dalje.

Nastavak života sa njim delovao je tako prirodno da dileme praktično nije bilo. Sve što je tada postojalo ostavila sam zbog ljubavi, dece, porodice, i nikad se nisam pokajala", kaže Milijeva supruga.

Mili i ona imaju dvoje dece - Minu i Markusa. "Ona će uskoro napuniti 16 godina, a on ima 14. Za moj ukus prebrzo odrastaju, ali uživam u svakoj fazi. Što se s decom više razgovara, više ima smisla to što radite u životu", kaže Mili. "Jednostavno, vidite da poseduju talenat, vrednoću, socijalnu inteligenciju, da su spremni za život dobrog čoveka."

Ipak, prvi Milijev zadatak koji je sebi postavio je da svakog jutra izmami osmeh ženi Nini. "Ili smisli neku pesmicu ili mu ko zna šta padne na pamet. Ideje mu nikad ne fale. Kako god da sam raspoložena moram da se nasmejem, a posle osmeha nema ljutnje", priča Nina.

Mili veruje da je iskren osmeh nešto najvrednije što sebi ili onima koje volimo možemo da priuštimo. "Stvarno mislim da to život čini boljim, mada bih lagao kada bih rekao da ne umem da budem i veoma ljut", iskren je kompozitor. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna