Venčanje Petra Graša i Hane Huljićizazvalo je ogromno interesovanje javnosti, ali i otvorilo neke stare rane, pre svega zbog dugogodišnje veze pevača i Danijele Martinović.

Tako je u žižu pažnje došao i raniji period Danijelinog života, pa i njen brak o kojem se veoma malo govorilo. Naime, ona se 1995. godine udala za muzičara Marka Perkovića Tompsona, ali je tri godine kasnije došlo do razvoda. Da slučaj bude još zanimljiviji, i Petar i Danijela su se venčali u istoj crkvi - Svetog Dominika u Splitu. Ova svetinja kao da je sudbinska u životu pevačice - tu je započela i svoj muzički "život", pevajući kao devojčica u crkvenom horu.

O braku sa Markom, a još više o razvodu sa njim je Danijela uglavnom ćutala, jer se javnost u Hrvatskoj bila okrenula protiv nje. Premda se rastala već tri godine nakon venčanja, na crkveni razvod se čekalo mnogo duže. Tek 2006. godine je Katolička crkva dala svoju saglasnost na poništenje braka, a u međuvremenu se Marko - kao samoproklamovani veliki vernik, nije mogao venčati u crkvi. Uz to, mediji su prenosili tvrdnje kako upravo Tonči Huljić traži od Danijele da ćuti o Marku, da njegova proustaška reputacija ne bi ugrožavala rad grupe "Magazin" u kojoj je pevala.

Ona je, pak, već bila započela vezu sa Grašom i pre zvaničnog okončanja njenog crkvenog braka. Prethodno su bili prijatelji, a kad se pročulo da su u ljubavi, izjavila je: "Nije tajna da volim Petra Grašu. Celim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije."

Danijela je tada govorila kako će "za sve drugo biti vremena", ali se pokazalo da vreme nije moglo zauvek biti saveznik ove ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna