Viki Miljković sa sadašnjim suprugom, kompozitorom i harmonikašem Draganom Taškovićem Tašketom, počela je da se zabavlja kada je imala nepunih 19 godina. On je tada imao 22, a ni njeni ni njegovi roditelji u početku nisu podržavali njihovu ljubav.

"Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica", ispričala je pevačica jednom prilikom.

Viki i Taške venčali su se nakon 13 godina veze, 2007. godine, i iste godine dobili sina Andreja.

Tašketova ćerka iz prvog braka
ATA / Antonio Ahel 

Mnogi ih smatraju jednim od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a pevačica se sada osvrnula na to šta je njen recept za srećan brak.

"Postoji jedan recept za uspešan brak, ljubav, a onda poverenje. Najbitnije je da postoji otvoren odnos", rekla je Viki juče za medije, kada se kao gošća pojavila na venčanju sina Suzane Jovanović i Saše Popovića.

"Danijela znam otkako je bio mali, bio je divno dete, sada je super mladić, jako lepo vaspitan. Taške i ja smo porodični prijatelji njihove kuće", dodala je Viki koja se odlično provela na venčanju Suzaninog sina Danijela i njegove izabranice Tijane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna