Pevačici Viki Miljković rak je odneo dve najdrže osobe u životu - oca i majku. O teškim trenucima i gubicima koje ništa ne može da nadomesti govorila je s puno bola.

"Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posečeš jeden, posečeš drugi, pa koji te više boli... Boli i jedan i drugi. Majka je umrla prošle godine, nažalost sam ostalo bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamena za sve to i još uvek ne mogu da se pomirim da ga nema", ispričala je svojevremeno Viki za "Kurir",a sada i priznala koliko je zaboleo odlazak Marine Tucaković koja je preminula 19. septembra.

"Marina Tucaković je neko uz koga sam odrasla, neko ko je stvorio mene i moju karijeru. Zahvalna sam i Marini i Futi. Žao mi je što se Marina ranije nije potrudila da pobedi opaku bolest. Nažalost, ja sam i oca i majku izgubila od te bolesti. Teško mi je",  otkrila je Viki za "Informer" i ispričala da je živela kod Marine kad je došla u Beograd.

"Došla sam sa 14 godina u Beograd, živela sam kod nje. Mnogo toga me je naučila, i mnogo toga je stvorila", navela je Viki.

Izvor: Lepa&Srećna