Viki Miljković je sve iznenadila izjavom da joj je žao što je Jelena Karleuša otišla iz žirija takmičenja Zvezde Granda, ali kaže da joj je bilo žao i kad je svojevremeno otišao Šaban Šaulić, kao i kad je otišao Aca Lukas.

"Svako ima neku svoju matematiku i ima pravo da bira i menja posao, ali mi smo kao ekipa funkcionisali jako dobro", rekla je Viki za Grand Online.

Svi se dobro sećaju tenzija i čarki pa se očekuje da njih sada nema, s obzirom na to da su ona i Ceca koja je sada članica žirija kume. "Nisam baš sigurna da sad neće biti čarki, ume da ona da bude oštra ako je neko potkači", iskrena je Viki. Ona smatra da ne treba da joj daje bilo kakve savete.

Marija Šerifović i Ceca Ražnatović
ATA / Antonio Ahel 

 "Ne trebaju njoj saveti, jaka je sama za sebe. Uvek kako počinje sezona i snimanja tu je neka doza adrenalina i napetosti, i svi smo znatiželjni kako ćemo krenuti. Dok ne sednemo u stolice, zaista ne znamo kako će biti", opisala je pevačica.

Da podsetimo, Saša Popović je najavio da će se ove sezone vratiti i neki kandidati od ranije, a u žiriranju će važiti nova pravila.

Žiri Zvezde Granda
ATA / Antonio Ahel 

Izvor: Lepa&Srećna