Dok je većina estradnih umetnika tokom perioda korone imala problem s finansijama jer nisu nastupali, Vili Miljković je brzo pronašla rešenje. Ona je sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom započela posao prodaje luksuznih nekretnina u Srbiji i svetu. Zbog toga je rešila i da se usavrši u oblasti finansija.

 "Ima ljudi dok god žive, vole da se obrazuju, uče. Ja spadam u tu vrstu i uvek se usavršavam, radim na sebi, svom obrazovanju, učim, čitam, polažem. Sada polažem „Posredovanje u prometu i zakupu“, polažem finansije, menadžment, bankarstvo… Nikad se time nisam bavila, nikada to nisam učila, uvek sam bila posvećena muzici, a završila sam srednju muzičku i akademiju, a sada je to sasvim nešto drugo. Meni to sve ipak nije teško i sve mi to pričinjava zadovoljstvo",  rekla je Viki za "Expresstabloid.ba" i istakla da je spremna za sve nove izazove - i poslovne i finasijske.

"Muzika je bila i biće moja prva ljubav, a odmah za njom su nekretnine. Jednostavno uživam u svemu tome, a kada čovek uživa u poslu kojem se bavi, onda mu ništa nije teško. Evo desila se svetska pandemija, pa neću da budem neiskrena i da kažem da nas to nije pogodilo. Mada ja sam se trudila da sa 27 godina moje karijere ipak obezbedim nešto za neka teška vremena, da sa strane ostavljam neki fond za penziju. Sve nas je pogodilo, ali izgurali smo, snašli smo se. A, opet ne znači da neće biti neke nove pandemije, pa nije naodmet započeti i neki novi biznis", kaže pevačica.

 Izvor: Lepa&Srećna