Viki Miljković i Dragan Tašković Taške danas uživaju u bračnoj sreći, a za svoju ljubav su morali da se bore. Kada su se upoznali, pevačica je imala tek 18 godina, a Taške je iza sebe već imao brak u kojom je dobio ćerku Jelenu. Roditelji nisu bili za njihovu vezu, pa je pevačica pobegla za Beograd da traži svoju sreću.

"Pobegla sam za Beograd tako što sam ih slagala da mi se jedu kruške i dok su oni brali kruške ja sam pobegla. Tek kad sam stigla i našla se sa Tašketom, ja sam pokucala na prozor oko 2 u noć i rekla mu ‘Ja se više ne vraćam kući‘. Jer ako se vratim kući, nema ništa od viđanja i naše veze. Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri. Bratu smo saopštili da se ne vraćam kući, bio je zaprepašćen, ali imamo toliko ljubav i poverenje da smo preterano vezani. Zagrlio nas je, poželeo sreću i rekao ‘Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide‘", ispričala je Viki za "Premijeru" i istakla da joj suprug životna podrška.

Vremenom su stvari došle na svoje - Viki i Taške dobili su sina Andreja koji danas ima 14 godina, a sa starijom sestrom Jelenom koju je Taške dobio sa prvom suprugom Gordanom, odlično se slaže. Iako Viki ne voli da priča o odnosu koji ima sa Tašketovom ćerkom koja živi u Nemačkoj, fotografije na njenom Instagram profilu svedoče da su bliske.

"Jelena je divna osoba, puna samopouzdanja, uspešna i izuzetno mila i draga", rekla je jednom prilikom Viki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna