Viki Miljković i Dragan Tašković Taške uspeli su da se izbore za ljubav kojoj su se svi protivili. Kako su bili jako mladi - ona je imala nepunih 19, a on tri više - pevačicini roditelji tu vezu nisu odobravali, a jedan od razloga je bio i što je on već iza sebe imao brak i ćerku. Viki ipak, nije želela da se odrekne ljubavi, pa je tokom noći napustila kuću bez znanja roditelja i otišla da živi kod Tašketa.

"Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri. Bratu smo saopštili da se ne vraćam kući, bio je zaprepašćen, ali imamo toliko ljubav i poverenje da smo preterano vezani. Zagrlio nas je, poželeo sreću i rekao ‘Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide‘", ispričala je Viki za "Premijeru" i istakla da joj suprug životna podrška.

Trebalo je vremena da se odnosi između porodica poprave, a danas uživaju u braku koji traje dve decenije i odrastanju sina Andreja, koji ima 14. godina. Tašketova prva supruga Gordana se posvetila odgajanju njihove ćerke Jelene, koja danas živi u Nemačkoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna