Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške imaju lep i idiličan život već više od dve decenije. Da su stvoreni jedno za drugo znali su odmah, pa pevačica nije dozvolila roditeljima, koji su se protivili njenoj vezi, da osujete njihovu ljubav iako je tada imala tek 18 godina. O tome kako je počela njena ljubavna priča, Viki je govorila bez ustezanja.

"Istina je da moji roditelji nisu bili za Tašketa. Bili su protiv naše veze. Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18 godina. Napravili smo koncept kako moja karijera treba da izgleda, i onda odjednom ja treba da odem od kuće. Nije mu se uklapalo to u koncept. Njima se nije svidelo što sam se suprotstavila, jer sam znala da je on moj život i moj put", rekla je Viki i otkrila kako je uspela da napusti porodični dom usled stroge kontrole.

"Pobegla sam za Beograd tako što sam ih slagala da mi se jedu kruške i dok su oni brali kruške ja sam pobegla. Tek kad sam stigla i našla se sa Tašketom, ja sam pokucala na prozor oko 2 u noć i rekla mu ‘Ja se više ne vraćam kući‘. Jer ako se vratim kući, nema ništa od viđanja i naše veze. Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri. Bratu smo saopštili da se ne vraćam kući, bio je zaprepašćen, ali imamo toliko ljubav i poverenje da smo preterano vezani. Zagrlio nas je, poželeo sreću i rekao ‘Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide‘", ispričala je Viki za Premijeru i istakla da joj suprug životna podrška.

"Ono što je prava vrednost, to ispliva na površinu. Prošlo je godinu dana, a Taške je pokušavao da ih ubedi da je on zaista dobar za mene. Bukvalno je tada zapostavio svoju karijeru, sebe stavio u drugi plan i do dana današnjeg je moja najveća ljubav i podrška - zaključila je pevačica.

Sreća ovog skladnog bračnog para uvećana je rođenjem sina Andreja, koji danas ima 13 godina, a na koga je Viki posebno ponosna jer već ima formirane radne navike i pomaže im u poslu.


Izvor: Lepa&Srećna