Pomen Merimi Njegomir, legendi narodne muzike, održan je danas na Novom groblju u Beogradu. Njeni najbliži teško se mire s činjenicom da je više nema, a najstarija ćerka Ljubića tvrdi da je sve teže kako vreme prolazi. 

"Nama svima deluje da je sada još gore nego što je bilo kad smo tek saznali da se to desilo, da je mama preminula. Sada postajemo svesni da se to desilo, do sada smo bili u šoku i nekako negirali celu tu situaciju. Postajemo svesni činjenice da ona fizički više nije sa nama, to mi jako teško pada. Ne mogu da verujem da je prošlo pola godine, isto boli kao to prvo jutro, kao da sam u nekom magnovenju", rekla je Ljubica za "Kurir" i istakla da im Merima neizmerno nedostaje.

"Moja ćerkica, Merimina unuka Sonja je želela da dođe na pomen, inače je dovodim na groblje. Verujem da nas mama gleda i vidi sve... Ona je bila tako jaka i u svim porama našeg života i beskrajno nam nedostaje",  rekla je Ljubica.

ATA / Antonio Ahel Porodica i prijatelji obeležili šestomesečni pomen Merimi Njegomir

Merima je preminula u 69. godini nakon višemesečne borbe s teškim oblikom tumora. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna