Boris se teško miri sa činjenicom da je izgubio brata, a kako je sada otkrio, u bolnici mu je nakon Igorove smrti saopšteno da pevač, nažalost, nije imao šanse da preživi.

"Saznanje da nas je Igor napustio bio je veliki šok za sve nas. Stanje mu je bilo kritično, ali smo se do poslednjeg trenutka nadali da ima šanse da se izvuče. Međutim, nije bilo nikakve nade. Baš smo u sredu bili u Kliničkom centru, glavna sestra nam je rekla da nije imao ni promil nade da se izvuče. Organi su počeli redom da mu otkazuju", rekao je Boris za "Kurir".

On je istakao da je Igor sa plućima imao hroničan problem, ali da se bližnjima nije žalio ni na šta.

"Tri meseca je bio u Sokobanji kako bi pokušao da reši problem s plućima. Imao je malo neuredan način života po pitanju ishrane, videlo se to po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa", ispričao je Igorov brat.

Boris Starović govorio je i o tome kakav je Igor bio van kamera, kao i po čemu će ga pamtiti.

"Igor je bio samotnjak, živeo je taj hermetički život, koji meni lično nije bio jasan. Jako sam bio blizak sa njim. Imao je neke svoje rituale. Zatvarao se u sebe i pisao pesme. Mislim da je to moglo mnogo komercijalnije da prođe", rekao je Boris i dodao da su Igora svi kritikovali što se nije ozbiljnije borio za karijeru.

Pesma Kristina Igora Starovića
Youtube/Printscreen/Grand Magazin 

"To smo mu svi prebacivali. Nismo svi talentovani za sve, a on je bio talentovan za pisanje muzike i tekstova, ali što se tiče tih koncerata, zakazivanja, pa i laktanja, kako je to već na estradi - za to nije bio. Zato je i prošao na estradi tako kako je prošao. Ali ostaće iza njega te pesme i ta emocija koju je doneo. Po tome će ga svi zauvek pamtiti. Bio je nestvarno dobar. O njemu nema ko da kaže ružnu reč. Nikom se nije zamerio, bio je van svih estradnih tokova. Nije se u to uklapao nikako", završio je Igorov brat.

Podsetimo, Igor Starović, frontmen grupe "Divlji kesten", preminuo je 17. maja u 56. godini života na Drugoj hirurškoj klinici u Beogradu, nakon što se pet dana lečio zbog problema s plućima i srcem.

Biće sahranjen u subotu, 21. maja, u 11:30 sati na groblju Lešće u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna