U domu Suzane Jovanović i Saše Popovića, čelnika "Granda", sve je spremno za veliko slavlje.

Danijel i njegova izabranica Tijana zakupili su jedan beogradski restoran u kojem će okupiti porodicu i prijatelje, a kako piše "Kurir", porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, na kom će se naći bogato posluženje.

Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršuta, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestina.

Kako se dalje navodi, sala će biti dekorisana po želji mladenaca, a očekuje se više od 300 zvanica, najviše pevača sa estrade.

Danijel i Tijana su se, inače, upoznali u "Grand produkciji", gde je on radio kao tonac, a gde je Tijana i dalje zaposlena kao šminkerka.

Ćerka Saše Popovića
ATA / Antonio Ahel 

Mladenci uveliko žive zajedno, a Suzana Jovanović nedavno je otkrila da je oduševljena snajkom.

"Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu", rekla je pevačica nedavno za "Grand Online".

Danijel je, podsetimo, Suzanin sin iz prvog braka kog je Saša Popović od prvog dana prihvatio kao svoje dete. U braku sa Sašom, Suzana je zatim rodila i ćerku Aleksandru, koja je veoma vezana za starijeg brata.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna