Suzana Jovanović je vrlo uznemirena napisima po medijima kako je njen suprug Saša Popović, navodno, kupio skupoceni automobil "majbah".

Prema njenim rečima, na sajmu automobila je neko slikao bivšeg čelnika Granda kako sedi u jednom od modela, pa je objavljena vest kako je i pazario vozilo po ceni od 300.000 evra.

"Ja da sednem u kabinu pilota, čisto da vidim kako to izgleda, da li će neko da napiše da sam kupila privatni avion? Time se bode prst u oko", izjavila je Suzana za Blic. "Mi smo roditelji, imamo decu, pa je l` treba da izađemo na ulicu i da očekujemo nešto loše da mi se desi samo zato što misle da imam vozni park od 800.000 evra, a to nema veze sa istinom.

Pa ljudi moji, ja se vozim u `smartu`, Sale i ja vozimo starog ML-a iz 2007. godine. Mi smo skromni i to može svako ko nas poznaje da vam kaže. Uostalom, on je zaslužio da posle 40 godina rada sebi kupi novi auto ili mora od nekog da traži dozvolu?

Boli me nepravda jer sve radim u duhu pravog hrišćanina i onda me udari nešto nepravedno, pa se pitam: "Bože, šta je ovo? Šta treba da radim da ne bi dolazilo do ovoga", i onda sam nemoćna.

Ona je, takođe, negirala tekstove o Sašinom testamentu. Po njenim rečima, ove vesti su plod nečije pokvarene mašte "koja živog i zdravog čoveka stavlja u kontekst da je, ne daj Bože, bolestan i da je morao da napiše testament".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna