Nikolina Pišek iz braka sa Vidojem Ristovićem ima sedmogodišnju ćerku Unu Sofiju, a prvi put je postala mama kada je imala 21 godinu. Hrvatska voditeljka je bila u emotivnoj vezi sa uglednim novinarom Markom Cigojem, nekad jednim od prvih pera zagrebačkog Globusa. Sa njim je dobila ćerku Hanu Leonardu, koja danas ima 25 godina. Nikolina je jednom prilikom objasnila kako je ćerkama dala imena.

'Moja starija ćerka Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom ćerkom sam  bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah posle prvog deteta htela da dam to ime drugoj ćerki, ako je budem imala", otkrila je svojevremeno Nikolina.

Hana je završila medicinu na univerzitetu u Edinburgu i retko dolazi u Hrvatsku. Ipak, ponosna Nikolina često objavljuje Hanine fotografije i jasno je da ona sve više podseća na mamu.

Voditeljka je jednom prilikom otkrila da se sa Markom borila za staraljetsvo nad ćerkom.

Starija ćerka Nikoline Pišek
Instagram/Nikolina Pisek 

"Pre dosta godina prošla sam kroz bitku za starateljstvo nad malim detetom gde mi se pokušavala osporiti kompetencija, naslušala sam se nestvarnih optužbi na svoj račun i bila proveravana od strane raznih stručnih službi. Srećom, pa je glas razuma prevladao. I mislim da sam donekle opravdala odluku da sama odlučujem o svom detetu", rekla je Nikolina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna