Suzana Jovanović je veoma teško živela pre braka sa Sašom Popovićem, pa se još seća vremena kad se dešavalo da čak nije imala šta da jede. Bilo je to teško doba devedesetih godina prošlog veka, kada je živela sama u maloj garsonjeri u Mirijevu.

"Bilo je perioda kad sam imala 20 dinara u džepu", ispričala je pevačica u emisiji "Pres pretres". "Frižider prazan, nisam imala šta da jedem, ali sam ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sa život u svoje ruke i rešila da to promenim.

Bio je neki splav “Pirana”. Otpevaću tamo za 50 maraka, ali ću sutra imati da sebi kupim hleb, mleko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak", opisala je Suzana. "Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke. Živela sam sama u garsonjerici u Mirijevu, ali kada je krenuo posao, tezge, kada su ljudi počeli da me zovu, krenula je i zarada i bilo mi je bolje", kaže supruga čelnika Granda.

"Sada mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo.

Suzana Jovanović
Instagram / suzanapopovic69 

S obzirom na veliko bogatstvo koje danas imaju, postavlja se pitanje i da li ima mesta strahu od lopova ili kidnapera. Suzana kaže da se nikad nije plašila ali da joj je Saša savetovao da bude malo opreznija.

"U ono vreme kada je bilo jako opasno ni tada Sale i ja nismo imali bodigardove iza sebe. Koliko puta me je samo kritikovao: “Jao, sama voziš auto, sama voziš Aleksandru, i njene drugarice u školu”, ali ja nikada nisam imala problem sa tim.

Ja razmišljam ovako: “Čekaj, ja nikom nisam ništa loše uradila da bi me neko napao, kidnapovao, ne daj Bože”. Jeste bilo je opasno devedesetih. Ja sam još aktivno pevala, Sale je radio svoj posao, ali nismo se eksponirali, nismo nikome bili “trn u oku”. Ponašali smo se normalno. Nismo nikada nikoga isprovocirali da nam uradi tako nešto. I dan danas se krećemo slobodno ulicama, nemamo obezbeđenje, jer živimo i ponašamo se normalno, ne razmećemo se onim što imamo", objasnila je Suzana.

Izvor: Lepa&Srećna