Saša Popović i Suzana Jovanović već dugo žive u skladnom braku, a pevačica je posebno zahvalna mužu što je njenog sina iz prvog braka prihvatio kao da je njegov.

"Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno", ispričala je Suzana za Stil. "Ako muškarac nečim može da vas kupi u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca", rekla je ona i istakla da su osećanja obostrana i da Danijel Sašu voli podjednakom ljubavlju.

Saša je, takođe, više puta izjavljivao za medije kako su im deca vrlo skromna. "Mogao sam od ćerke da napravim pevačicu", naglašavao je donedavno čelnik Granda. Međutim, ni Aleksandra ni Danijel nisu želeli da se bave estradom. Ipak za njihovu budućnost su se postarali i roditelji jer Saša, po pisanju medija, ulaže u nekretnine i razvija svoje poslove i nezavisno od šoubiznisa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna