Bogatstvo Saše Popovića već dugo privlači medijsku pažnju, naročito otkako je prodao deonice Granda i odlučio da novac uloži u druge vrste delatnosti.

Mada je zadržao ulogu kreativnog direktora i predsednika žirija u takmičenju "Zvezde Granda" koje se održava već petnaest godina, Popović je, navodno, investirao i u nekretnine. Njegova žena Suzana Jovanović više puta u intervjuima ističe da oni žive sasvim normalno, kao i svi drugi ljudi, a upravo zbog takvog odnosa je, izgleda, Saša odlučio i da u testamentu nju označi kao glavnu naslednicu.

"Suzana je mlađa od njega petnaest godina i u nju ima najviše poverenja. Siguran je da će ona umeti da se snađe sa svom imovinom koju poseduju", piše Scandal. "Svakako ne misli on da mu se bliži kraj, samo je svestan vremena u kome živimo i da je potrebno da i to reši, tačnije da ima testament i sa tim se i Suzana slaže. Ali pred njima dvoma je tek život i planovi."

Saša i Suzana imaju ćerku Aleksandru, dok je Jovanovićeva u prvom braku rodila sina Danijela. Popović ga je od samog starta prihvatio kao svog i uvek naglašavaju da su im deca vrlo skromna i imaju svoje profesije. I u njih dvoje Saša ima mnogo poverenja, ali je "rešen da sve prepusti Suzani, za koju veruje da će sve dalje podeliti po savesti i kako bi i on", navodi se.

Izvor: Lepa&Srećna