Naime, Suzanin sin iz prvog braka Danijel, kog je Saša od samog početka braka sa pevačicom prihvatio kao svoje dete, sledećeg četvrtka, 19. maja, oženiće se svojom dugogodišnjom izabranicom Tijanom.

Pripreme za svadbu traju već tri meseca, a slavlje je zakazano u jednom beogradskom restoranu.

"Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo. Oni su u početku hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da ne zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema - rekla je Suzana Jovanović za "Grand Online".

Suzana kaže i da se sa snajkom odlično slaže.

"Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - objasnila je pevačica.

Venčanju se posebno raduje Suzanina i Sašina ćerka Aleksandra, koja je veoma vezana za brata, a koja se u prvi mah iznenadila činjenicom da će Danijel stati na ludi kamen.

Ženi se sin Saše Popovića i Suzane Jovanović
ATA / Antonio Ahel 

"Sada se već privikla. Sprema se polako i raduje se tome. Još uvek ne može da veruje da će brat da joj se oženi, ali pošto on već živi skoro četiri godine van našeg doma, već smo se navikli. Iako je između njih 11 godina razlika, divno se slažu. Najveća želja u životu mi je bila da se brat i sestra vole, pomažu i poštuju, da ne sme nikada da dođe do svađe i netrpeljivosti. I ako se desi da dođe do različitog mišljenja da se što pre to izgladi, da nađu zajednički jezik jer to nisu stvari za svađu da oni oko nečega ne bi razgovarali. Učila sam ih pravim vrednostima i nadam se da sam uspela u tome. Sutra nas neće biti, a oni ostaju, i sutra njihova deca treba da se vole i druže. Ne kaže se džabe krv nije voda", rekla je Suzana, koja je dodala i da priželjkuje da uskoro dobije unuče.

"Ja sam njima rekla da porade po tom pitanju, ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo, i dok smo voljni, a posle kako hoće - kroz smeh je završila pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna